c02_kzinim_no_people0000.jpg

polinom recreation center

Project status: currently under construction, designed in 2018. Interior design of Haifa's Navy compound recreational center, planned for the United States Friends of the IDF Foundation. Recreational center sits within a new building complex designed by Mann-Shinar architects, spanning over thousands of square meters, and includes a lecture hall, a gym, a synagogue, a convention center, a private clubroom, a hair salon, a cafeteria and a large clinic center. A new garden design with eating areas and greenery in the spirit of the sea and whereas interior spaces bright and colorful, nautical inspirations create a welcoming atmosphere.

Imagery: Berend Studio

Client / 

FIDF

 

Role / 

Interior design

 

Location / 

Haifa

 

Year / 

2018