_DSC9176KEDEM.jpg

bilu apartment

The renovation and preservation of an original Bauhaus 1930's apartment, completed in 2011. The design included: the original floor tiles, doors and ceilings were kept, a new layout plan and opening of rooms including a new custom-made kitchen with OSB cargo crate doors, exposed steel door, white+wood bathroom. Design concept was the juxtaposition of new meets old, keeping the space sunny, lofty and airy.

Photographer: Gal Deren

Client / 

Private

 

Role / 

Interior design

 

Location / 

Tel Aviv 

Year / 

2011

For more projects and further inquiries, please contact us at office@kedemshinar.com

© 2020 designed by kedem shinar. All rights reserved.

kedem shinar design architecture interior design graphics graphic design branding art illustration web design nקדם שנער עיצוב אדריכלות עיצוב גרפי מיתוג עיצוב פנים אמנות ציור איור