DSC_2274 copy.jpg

bitzaron house

The renovation of a partial housing unit in Tel Aviv, completed in 2020. The design included custom made large wood floor tiles, exposed concrete walls, a new layout plan and opening of rooms including a new custom-made kitchen and storage including white+wood carpentry. Design concept was a minimalist, graphic-like design for clients who are industrial designers themselves, while keeping the space sunny, lofty and open to the green garden.

Photographer: Gideon Levin

Client /

Private

Role /

Interior design

Location /

Tel Aviv

Year /

2020

For more projects and further inquiries, please contact us at office@kedemshinar.com

© 2020 designed by kedem shinar. All rights reserved.

kedem shinar design architecture interior design graphics graphic design branding art illustration web design nקדם שנער עיצוב אדריכלות עיצוב גרפי מיתוג עיצוב פנים אמנות ציור איור