_DSC3495.jpg

rembrandt apartment

Renovation of existing apartment on Rembrandt street, Tel-Aviv of 150 sqm, completed in 2017Perched on the top floor, the apartment, similarly to a treehouse, overlooks treetops and a neighbouring park. The enlargement of the apertures with iron windows and the access to the terrace helped create an open space to allow maximum penetration of light and greenery, thus framing the picturesque view and giving a sense of outdoor living. Natural materials were incorporated such as a concrete floor, a custom-made kitchen design, and a library made of a mixture of natural oak and painted black and white wood. The master bedroom overlooks the park and has its own adjacent private bathroom with a tiled hexagon floor. The children's room, similarly to the children's bathroom design, is more colourful and cheerful.

Photography: 181 studio by Gidon Levin

Published in (click to view):

Client / 

Private

 

Role / 

Interior design

 

Location / 

Tel Aviv

 

Year / 

2017

For more projects and further inquiries, please contact us at office@kedemshinar.com

© 2020 designed by kedem shinar. All rights reserved.

kedem shinar design architecture interior design graphics graphic design branding art illustration web design nקדם שנער עיצוב אדריכלות עיצוב גרפי מיתוג עיצוב פנים אמנות ציור איור