_DSC0367-HDR.jpg

c office

Offices for a private investment company of 750 sqm. in a highrise office building in Tel-Aviv, Israel, 2017. A special emphasis was given to the materials which combine a mix of polished light stone for floors and cladding, mahogany wood and glass. The glass walls wrap around the space and in combination with the lighting create a sense of endlessness and transparency. The design concept included a retro "madmenesque" boutique space, using high quality materials reminiscent of old world banks combined with modern elements. The office space includes a large french-style bistrot cafeteria, a main entrance lobby, large & small meeting rooms and a combination of open-space and private rooms. 

Photography: Peled Studios

Project status: completed in 2017. For further details, please contact us.

Client / 

c investment 

 

Role / 

Interior design

 

Location / 

Tel Aviv

 

Year / 

2017